top of page

Bag om Operaen

25.08 | Kl. 17.30  |  Kr. 99  |  HEART 

Få spidset ørene og skærpet blikket når to af dansk åndslivs store personligheder, komponist og dirigent Bo Holten og forfatter og digter Jens Christian Grøndal mødes i en samtale, hvor de stiller skarpt på det tekstgrundlag, som danner fundamentet for en opera. Her stiller vi spørgsmål som ’kan alle digte laves til en opera?’, ’hvad kommer først, teksten eller musikken?’ og ’hvordan kan vi lytte os ind i en libretto?’.

I løbet af samtalen ser vi på eksempler på berømte samarbejder mellem librettist og komponist, og lytter til liveopførelser af operauddrag, hvor tekst og musik går op i en højere enhed, når en operasanger og en pianist bryder ind, og giver os musikalske eksempler at hægte samtalen op på.

Glæd jer til en spændende introduktion til den digtekunst som ligger bag enhver opera, og lad os klæde jer endnu bedre på til de mange spændende koncerter som finder sted under Herning Opera Festival i de følgende dage. Arrangementet præsenteres i samarbejde med FOF Herning og HEART – Herning Museum of Contemporary Ar​​

Medvirkende: Bo Holten og Jens Christian Grøndahl

Vært: Mads Bille

Solist: Camilla Button 

Pianist: Eunjin Ko Dey

Varighed: 60 minutter

Spisning

Før arrangementet vil det være muligt at købe mad og drikke i HEART Café

Sensommersalt m/brød og smør dkk. 95,-

2 stk. smørrebrød dkk. 130,-

De medvirkende

bottom of page