top of page

DITTE MARIA MØLGAARD - MEZZOSOPRAN

Ditte Maria Mølgaard er kandidat i klassisk sang fra Det Jyske Musikkonservatorium i Aarhus. Hun har virket som solist ved en række opførelser, herunder Faurés Requiem, Mozarts Requiem, Duruflés Requiem, Bachs Juleoratorium, Bachs Johannespassion. Senest var hun i maj i år solist i Mozarts Kroningsmesse. Udover at være freelancesanger er Ditte Maria ansat som sangpædagog på Den Jyske Sangskole.

Du kan læse mere om Ditte Maria Mølgaard og festivalens øvrige kunstnere HER

Tid: Kl. 09:30

 

Sted: Torvet

 

Findes der en bedre måde at starte dagen på, end med morgensang under åben himmel?
Det synes vi ikke! Derfor inviterer festivalen lørdag morgen på fællessang på torvet. Solist Ditte Maria Mølgaard synger for på et udvalg af skønne sange, mens Claus Steinlein er vært. 

Når vi synger sammen, hører vi sammen. Så kom og skyd næstsidste dag af Herning Opera Festival godt i gang, lad stemmerne løfte sig i fællesskab og lad hjerterne tale.​

 

Vært: Claus Steinlein

 

Solist: Ditte Maria Mølgaard

 

Musik: Eunjin Ko Dey 

 

Varighed: 30 min.

De medvirkende i Morgensang

Tip: Hvis du ankommer til koncerten allerede kl. 9:15, kan du fra torvet høre klokkeoperakoncerten fra Herning Kirkes klokketårn.

EUNJIN KO DEY - PIANIST

Eunjin Ko Dey har en bacheloruddannelse i  kirkemusik  fra  Seoul  Theological  University  i  Sydkorea,  og  har  spillet  talrige  koncerter  som  solist  og  akkompagnatør  i  Japan,  USA,  Australien,  Sydkorea  og Danmark. Eunjin flyttede til Danmark i 2004, og har studeret på Det Jyske Musikkonservatorium  og  Syddansk  Musikkonservatorium . Til dagligt er Eunjin fast  akkompagnatør for MidtVest Pigekor og repetitør på Den Kongelige Balletskole i Holstebro.

Du kan læse mere om Eunjin Ko Dey og festivalens øvrige kunstnere HER

bottom of page