top of page

Tid: Kl. 12:00

Sted: Torvet

Forkæl dine sanser med en vaskeægte opera lunch på torvet. Her vil du få serveret hjertelig opera tilsat en lækker frokost, toppet med skøn fællessang. Sanger Lars Møller agerer vært og solist, mens du kan læne dig tilbage og nyde både sang og frokost i det fri. Fællessangen ledes af Herning Kirkes Drengekor og MidtVest Pigekor, så både de rutinerede fællessangere og de, der blot nyder at lytte, kan få glæde af koncerten. Vi glæder os til en fantastisk dag med godt til både ganen og øregangene. 

 

Vært og solist: Lars Møller

Musik: Laurie Otto

Kor: MidtVest Pigekor og Herning Kirkes Drengekor

Dirigent:  Charlotte Rowan

Varighed: 75 min.

Pris: 149 kr.

Billetter: Frigives i august og kan købes her på siden.

De medvirkende i Opera lunch

Tip: Hvis du ankommer til koncerten allerede kl. 11:45, kan du fra torvet høre klokkeoperakoncerten fra Herning Kirkes klokketårn..

CHARLOTTE ROWAN - DIRIGENT

Charlotte Rowan er dirigent og kommer oprindeligt fra Liverpool, England, hvor hun også læste til organist. Senere har hun videreuddannet sig på Cambridge University, samt taget en master i korledelse fra Det Jyske Musikkonservatorium i Aarhus. I dag er Rowan dirigent for Herning Kirkes Drengekor.

Læs mere om Charlotte Rowan og festivalens øvrige kunstnere HER

LARS MØLLER - BARYTON

 

Lars Møller startede sin sangkarriere som drengesopran i Herning Kirkes Drengekor. Siden har han været vidt omkring i sin karriere i ind- og udland og er en elsket barytonsanger med et stort og charmerende, komisk og dramatisk talent. Lars er uddannet fra Det Jyske Musikkonservatorium og Det Kongelige Teaters Operaakademi. 

Læs mere om Lars Møller og festivalens øvrige kunstnere HER

LAURIE OTTO - PIANIST

 

Laurie Otto er pianist, sanger og dirigent. Hun er uddannet ved Conservatoire Royal de Musique de Bruxelles og har dertil en master i Rytmisk Korledelse fra Det Jyske Musikkonservatorium.

Otto er til dagligt ansat på Holstebro Musikskole. Udover at have akkompagneret talrige operaer, oratorier, musicals og korværker, har hun et virke som repetitør, kordirigent og rytmisk sanger, ligesom hun er akkompagnatør for MGK-sangere fra Den Jyske Sangskole.

Læs mere om Laurie Otto og festivalens øvrige kunstnere HER

MidtVest Pigekor.jpg

MIDTVEST PIGEKOR

MidtVest Pigekor blev stiftet i 2000 og er anerkendt for deres talentudvikling af unge sangere. Tilsammen er der ca. 100 piger fordelt på henholdsvis MidtVest Børnekor, MidtVest Juniorkor og MidtVest Pigekor. Sidsnævnte er ledet af chefdirigent Dorte Bille. Koret afholder over 30 koncerter om året rundt i hele Danmark og er jævnligt på turné i udlandet.

Læs mere om MidtVest Pigekor og festivalens øvrige kunstnere HER

Herning Kirkes Drengekor 1.jpg

HERNING KIRKES DRENGEKOR

Herning Kirkes Drengekor består af 45-50 drenge og unge mænd og blev stiftet i 1949. Koret synger til gudstjenester i Herning Kirke, afholder omkring 25 koncerter om året rundt i hele Danmark og turnerer jævnligt i udlandet. Koret dirigeres af Charlotte Rowan. 

 

Læs mere om Herning Kirkes Drengekor og festivalens øvrige kunstnere HER

bottom of page