top of page

JONATHAN KOPPEL - TENOR

Tenoren Jonathan Koppel er uddannet fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium i 2015 og har modtaget privatundervisning under internationalt anerkendte navne som Reinaldo Macias og Helena Kaupóva. Jonathans talent har bragt ham til de store danske operascener og har gjort, at han har modtaget adskillige priser og stipendier for sit musikalske virke.

Du kan læse mere om Jonathan Koppel og festivalens øvrige kunstnere HER

Tid: Kl. 20:30  

 

Sted: Torvet

 

Vi gentager succesen fra tidligere år og indbyder til opera i sommernatten. Her er der mulighed for at nyde en stemningsfuld aften med opera serveret af solisterne Jonathan Koppel og Sofie Lund, akkompagneret af pianist Eunjin Ko Dey. Sammen vil de fylde aftenen med lyden af en perlerække af romantiske duetter og tryllebindende arier. Vi lover, at disse to sangere vil være det bedste selskab, man kan tænke sig, på en vidunderlig og magisk sommeraften i Herning midtby.  

Solister: Jonathan Koppel og Sofie Lund-Tonnesen

 

Musik: Eunjin Ko Dey.

 

Varighed: 60 min.   

De medvirkende i Opera i sommernatten

SOFIE LUND-TONNESEN - SOPRAN

 

Sofie Lund Tonnesen er sopran og uddannet fra Operaakademiet, ligesom hun i 2020 begyndte sin videreuddannelse på Royal College of Music i London. Hun har modtaget Augustinus Fondens Jubilæumsstipendium og medvirket i adskillige opsætninger på prominente scener som Det Kongelige Teater og Det Ny Opera. 

Du kan læse mere om Sofie Lund og festivalens øvrige kunstnere HER

Tip: Hvis du ankommer til koncerten allerede 20:15, kan du fra torvet høre klokkeoperakoncerten fra Herning Kirkes klokketårn.

Eunjin Ko Dey_edited.jpg

EUNJIN KO DEY - PIANIST

Eunjin Ko Dey har en bacheloruddannelse i  kirkemusik  fra  Seoul  Theological  University  i  Sydkorea,  og  har  spillet  talrige  koncerter  som  solist  og  akkompagnatør  i  Japan,  USA,  Australien,  Sydkorea  og Danmark. Eunjin flyttede til Danmark i 2004, og har studeret på Det Jyske Musikkonservatorium  og  Syddansk  Musikkonservatorium . Til dagligt er Eunjin fast  akkompagnatør for MidtVest Pigekor og repetitør på Den Kongelige Balletskole i Holstebro.

Du kan læse mere om Eunjin Ko Dey og festivalens øvrige kunstnere HER

bottom of page