top of page

Tid: Kl. 10:00

Sted: Herning Kirke

Søndag formiddag åbner Herning Kirke dørene til gudstjeneste. Det er der som sådan intet nyt i, men denne søndag står i operaens tegn, når gudstjeneste bliver til en vaskeægte operagudstjeneste. Solisten er Kristian Bordoy og han bakkes godt op af Herning Kirkes Drengekor ledet af dirigent Charlotte Rowan. DR transmitterer gudstjeneste live på P1, så du har rig mulighed for at nyde den musikalske oplevelse i kirken eller hjemmefra stuen. 

Præst: Jens Carl Moesgaard Nielsen

Dirigent: Charlotte Rowan

Kor: Herning Kirkes Drengekor

Solist: Kristian Bordoy

Varighed: 60 min.

Medvirkende i Operagudstjeneste

CHARLOTTE ROWAN - DIRIGENT

Charlotte Rowan er dirigent og kommer oprindeligt fra Liverpool, England, hvor hun også læste til organist. Senere har hun videreuddannet sig på Cambridge University, samt taget en master i korledelse fra Det Jyske Musikkonservatorium i Aarhus. I dag er Rowan dirigent for Herning Kirkes Drengekor.

Læs mere om Charlotte Rowan og festivalens øvrige kunstnere HER

KRISTIAN BORDOY - TENOR

Kristian Bordoy startede som drengesopran i Herning Kirkes Drengekor i 2001 og fungerede i mange år som solist i koret, først som drengesopran og senere som tenor. Han fik sin operadebut som en del af drengeensemblet i Den Jyske Operas opførelse af La Bohéme i 2003. Siden har han opnået flere finalepladser i talentkonkurrencen Unge Sangere og deltaget i masterclasses med anerkendte lærere fra ind- og udland. I dag studerer Kristian på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium.

Læs mere om Kristian Bordoy og festivalens øvrige kunstnere HER

Herning Kirkes Drengekor 1.jpg

HERNING KIRKES DRENGEKOR

Herning Kirkes Drengekor består af 45-50 drenge og unge mænd og blev stiftet i 1949. Koret synger til gudstjenester i Herning Kirke, afholder omkring 25 koncerter om året rundt i hele Danmark og turnerer jævnligt i udlandet. Koret dirigeres af Charlotte Rowan. 

 

Læs mere om Herning Kirkes Drengekor og festivalens øvrige kunstnere HER

bottom of page