top of page

LARS MØLLER - BARYTON

 

Lars Møller startede sin sangkarriere som drengesopran i Herning Kirkes Drengekor. Siden har han været vidt omkring i sin karriere i ind- og udland og er en elsket barytonsanger med et stort og charmerende, komisk og dramatisk talent. Lars er uddannet fra Det Jyske Musikkonservatorium og Det Kongelige Teaters Operaakademi. 

Læs mere om Lars Møller og festivalens øvrige kunstnere HER

LISBETH KJÆRULFF - SOPRAN

Lisbeth Kjærulff er sopran og uddannet klassisk sanger fra Det Jyske Musikkonservatorium og Det Kongelige Danske Musikkonservatorium. Hun har et stort klassisk repetoire og har været tilknyttet alt fra Den Jyske Opera til Det Kongelige Teater, ligesom hun har medvirket i adskillige musicals.

Læs mere om Lisbeth Kjærulff og festivalens øvrige kunstnere HER

Kl. 20:00

Sted: Fermaten

Denne aften tager sopran Lisbeth Kjærulff og baryton Lars Møller operaens store titler under kærlig behandling og kombinerer opera fra allerøverste hylde med en solid omgang komik. ’Stand Up’era er titlen på et helt nyt koncertformat under Herning Opera Festival, som præsenteres af et af operafestivalens mest folkekære, velsyngende og særdeles morsomme makkerpar.

Sammen undersøger de, om vi stadig i 2022 kan opføre de gamle mesterværker uden at fraskrive os ansvaret for muligt krænkende indhold som: kvindefjendtlig adfærd, metoo, børnearbejde, forældede kønsmønstre, racisme og meget mere? Med et godt glimt i øjet guider de alle krænkelsesparate igennem operalitteraturen og prøver at give dem muligheden for at nyde den skønne musik, uden at gå på kompromis med deres kompromisløshed. Det bliver en uhøjtidelig aften med et sjovt, moderne og kritisk blik på de store klassikere.

Solister: Lars Møller og Lisbeth Kjærulff

Musik: Peter Møllerhøj

Billetpris: 120 kr.

Køb billetter via FOF her

Køb billetter via Fermaten her

Arrangementet præsenteres i samarbejde med FOF Herning og Fermaten.

Medvirkende i 'Stand Up'era

PETER MØLLERHØJ - PIANIST


Pianisten Peter Møllerhøj er uddannet fra Det Jyske Musikkonservatorium og Royal College of Music i London. Som repetitør og akkompagnatør har Peter arbejdet på steder som Det Kongelige Teater, Det Ny Teater og Festival Lyrique en Mer i Frankrig - for blot at nævne nogle få. Han har ydermere ageret kapelmester i en lang række sammenhænge med repertoire, der spænder fra lieder og romancer over musicals til operakoncerter og kammeropera produktioner.

Læs mere om Peter Møllerhøj og festivalens øvrige kunstnere HER

bottom of page