top of page

ÅSA JÄGER - SOPRAN

 

Åsa Jäger er en svensk sopran uddannet fra University College of Opera i Stockholm.

Hun har et CV, der tæller udmærkelser i internationale sangkonkurrencer og modtagelsen af flere priser, herunder stipendiater fra det svenske Wagnerselskab og The Royal Academy of Music.

Åsa har optrådt med en række prominente symfoniorkestre, haft sin operascenedebut på Norrlandsoperan og medvirket i en række korte operaer, blandt andet On Humanity ved Folkoperan i Stockholm.  

Læs mere om Åsa Jäger og festivalens øvrige kunstnere HER

LARS FOSSER - BASBARYTON

Den prisvindende, danske bas-baryton Lars Fosser er uddannet ved National Norwegian Operatic College i Oslo og Bel Canto School of Opera i Firenze. Han har begejstret publikum med sine optrædener på prominente koncertvenues som Carnegie Hall i New York, ligesom han har optrådt på adskillige markante operascener i både ind- og udland.

Læs mere om Lars Fosser og festivalens øvrige kunstnere HER

Tid: Kl. 17:00

Sted: Herningsholm Herregård

Dyk ned i Wagners rige verden af intens og visionær komponistkunst, når Skandinaviens førende Wagner-sangere, sopran Åsa Jäger og bas-baryton Lars Fosser, tager dig med på en fascinerende rejse ind i den tyske komponists unikke musikalske univers.

Wagners kunstneriske afsæt er på alle måde dets eget - intenst og ambitiøst - og hans værker er overvældende. Et af disse værker er Nibelungens Ring, der tog Wagner intet mindre end 26 år at skabe. En overrumplende operacyklus bestående af fire operaer. Til denne koncert vil du blandt andre Wagner-uddrag netop kunne opleve musik fra Nibelungens Ring, gennem uddrag fra dennes anden opera; Valkyrien. En opera, der blandt andet er inspireret af nordisk mytologi og højtyske heltekvad.

Det er dette fortryllende, forførende Wagner-inferno, sangerne dykker ned i til denne herregårdskoncert akkompagneret af Ulrich Stærk.

 

Solister: Åsa Jäger og Lars Fosser

Musik: Ulrich Stærk

Varighed: 60 min.

Arrangementet præsenteres i samarbejde Museum Midtjylland

Medvirkende i Wagners Verden

ULRICH STÆRK - PIANIST


Ulrich Stærk er uddannet i bl.a. Genova, Flensburg og Esbjerg med afsluttende studier ved det Kongelige Danske Musikkonservatorium i København. Ulrich er en efterspurgt koncertpianist med en omfattende national og international karriere, har en række berømmede indspilninger på sit cv, er docent ved Det Kongelige Danske Musikkonservatorium og gæsteunderviser ved konservatorier rundt om i verden.

Læs mere om Ulrich Stærk og festivalens øvrige kunstnere HER

bottom of page