top of page

Tid: Kl.15:00

Sted: Torvet

Kom med til denne ganske smukke og ganske særlige koncert med den ukrainske mezzosopran Anastasiia Andrukhiv. Anastasiia er en talentfuld operasanger og har i flere år været tilknyttet nationaloperaen i Kiev. Nu opholder hun sig i Danmark på ubestemt tid, fordi hun som mange andre ukrainere har været nødsaget til at forlade sit hjemland. Vi er glade og beærede over at kunne præsentere en ung talentfuld sanger fra et land, som i disse måneder forsvarer demokratiet i hele verden. 

Anastasiia synger en blanding af klassisk operaarier med værker af bl.a. Mozart og Verdi og melodier fra den europæiske folklore.  Koncerten afsluttes med en ukrainsk folkevise. 

Solist: Anastasiia Andrukhiv

Musik: Kristian Marius Andersen

Anastasiia Andrukhiv (1).jpg
kristian-marius-andersen.jpg

Medvirkende i From Ukraine with love

ANASTASIIA ANDRUKHIV - MEZZOSOPRAN


Den ukrainske mezzosopran Anastasiia Andrukhiv er født i 1994 og fik sin første musikalske skoling på musikskole i Kyiv. Siden har hun uddannet sig som både operasanger og kordirigent ved operaen i Kyiv og har fra 2017 og frem været ansat som solosanger ved the Kiev National Taras Shevchenko Theater of Opera and Ballet. Anastasiia har medvirker i adskillige operaer og er i færd med at videreuddanne sig ved The National Pedagogical Dragomanov University.

Læs mere om Anastasiia Andrukhiv og festivalens øvrige kunstnere HER

KRISTIAN MARIUS ANDERSEN - ORGANIST

Kristian Marius Andersen er organist ved Herning Kirke, akkompagnerer Herning Kirkes Drengekor og er desuden en gudsbenådet improvisator, hyldet for sin store musikalitet og sit tekniske overskud. Andersen er uddannet fra Det Jyske Musikkonservatorium fra solistklassen og har imponeret både danske og udenlandske anmeldere og publikum med sine enestående evner for at improvisere på kirkeorgel, hammondorgel og klaver.

Læs mere om Kristian Marius Andersen og festivalens øvrige kunstnere HER

From Ukraine with love

bottom of page